Categories
Podcast

Edustorming Podcast | Episodi #00

Benvinguts a EDUSTORMING, el nou podcast d’educació, creativitat, innovació, tecnologia i futur.

Per què un podcast?

Després de més de 12 anys aprenent i compartint amb blogs, em venia de gust provar el podcast com a canal de comunicació. Tot i que implica major complexitat tècnica, afegeix més dinamisme i proximitat, sobretot amb els convidats amb qui m’agradaria compartir aquest espai.

Estem davant de moments de canvis, d’escenaris incerts i complexes. Sembla que vindran temps de tempesta i també amb aquesta metàfora voldria anar recollint veus i visions diverses sobre la situació actual i sobretot com enfocar-la de cara al futur des de l’educació.

Professionalment, des del CIB·Culinary Institute of Barcelona, hem creat una nova escola a partir de la reflexió “Com hauria de ser una escola” i hem convertit en realitat un projecte innovador que hi intenta donar resposta. Des de la metodologia, els espais i l’organització, ens basem en la creativitat, la innovació i la visió de futur per formar alumnes globals. Així que el meu dia dia em porta a seguir explorant i experimentant ens noves metodologies, escenaris i procesos.

Aquest podcast és un experiment, i estaré molt agraït de rebre la teva crítica, suggeriments i aportacions. Si tens coses a dir o vols compartir les teves reflexions i recomanacions, serà un plaer llegir-te:
✉️ hola@edustorming.com

Moltes gràcies.

Francesc Balagué

I cannot teach anybody anything, I can only make them think

Sócrates

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *